2022. augusztus 14., vasárnap

[FEJEZET 017]

              Hazug vagy Kibum, te utolsó hazug köcsög ribanc! Utállak, gyűlöllek, szétkaplak. Itt tömeg van! Olyan sokan vannak, hogy hányinger kerülget. Ez a nyomorék meg csak vidáman vigyorog. Pofám leszakad ettől a gyerektől.

Egy pillanatra behunyom a szemem és megrázom a fejem. Menekülni amúgy se tudnék, ez az ördög addig könyörögne nekem míg feladnám és őszintén semmi kedvem hallgatni a nyávogását, már pedig amikor vásárol valami miatt mindig nyafog. Érzem jó napom lesz.

Faarccal követem a szőkeséget, nem igazán érdekel mit akar magának venni. Az első bolt ahová betérünk tiszta fancy volt, alig pár ember ólálkodott bent, meg két öltönyös férfi állt a termékek mellett a fene se tudja miért. Legfőbbként táskákat láttam, meg pár undorító ruhadarabot, miért akarna bárki is ilyet felvenni, túlságosan is ki vannak csicsázva.

Velem ellentétben legjobb barátomnak csillogtak a világosbarna szemei. Óvatosan kezébe vett egy hátizsákot, körbeforgatta mint ha az árát keresné. Beharapta az ajkait segítség kérően nézve rám.

Mi az? - kérdezem zavarodottan.

Szerinted megvegyem? Van otthon egy ehhez hasonló szűk gatyám, ahhoz tök jól menne.

Bummie.. egy gatya miatt akarsz venni egy egész hátitáskát? Értelmetlennek látom, és szerintem csúnya.

Nekem tetszik. - Akkor mi a francért kérdezel engem.. Csücsörített még is vissza rakta utána felemelt egy másikat. - Na és ez?

Olyan ronda, menten elhányom magam. Neon zöldet és rózsaszínt ki vesz fel?

Én? - fújta fel az arcát. - Megveszem - villantotta ezer wattos mosolyát.

Na tessék, elmondom a véleményem de pont szarik bele és saját fejét követve azt vesz amit akar.

Ahogy a pénztárhoz állunk a nő egy kedves mosollyal átveszi a terméket, beolvassa, a szemem pedig automatikusan a képernyőre vándorol.

Hogy.. tessék?

Biztosan káprázik a szemem.. Hogy az igazat megmondjam így sose voltam Kibummal vásárolni, mármint persze, élelmiszer boltba elmentem vele max. S maga a tény, hogy ezt a kis övtáskát 1500 dollárért megveszi egy kicsit durva.

Tudom mennyire elkényeztetik a szülei, ám kötve hiszem hogy szüksége lenne ilyen dolgokra méghozzá méreg drágán.. eh.. gazdag emberek dolgai. Ettől függetlenül nem ítélem el, ha ő ettől jobban érzi magát vagy értékesebbnek jó neki, legalább boldog.

Ennyi? - érdeklődöm. - Most már mehetünk?

Francokat! Cipőt kell néznem.

Bum, annyi cipőd van mint égen a csillag! - fintorodok el. Viccen kívül, ez a gyerek minden nap új cipőben szambázik be, még egyszer se láttam kétszer egy lábbeliét se.

De kell valami ehhez a táskához. - Éés.. itt a nyávogás.. Mennyire tudtam hogy ezt nem fogom megúszni.

Nekem aztán tök mindegy - vonogattam a vállam.

 Amint kiléptünk abból az elképesztő drága boltból elkapott az undor a sok embertől.. A levegő is olyan rossz, keverednek az illatok a szagokkal, fogalmam sincs hogyan bír valaki ilyen helyen dolgozni és még el is viselni ezt az egészet.

Én már húsz perc után sírva rohannék.. most is azt tenném, csak Kibum miatt fogom magam vissza. Hallgatni a megállíthatatlan szófosását a semmiről az egyik legszórakoztatóbb dolog tud lenni számomra.

Épphogy csak belépünk a cipőboltba egy ismerős alakot látva megáll a szívem. Először nem akarom elhinni a tényt, ám tényleg ő az. Mr. Park.

Csak egy teljesen más formájában. Vörös haja nincs felzselézve, homlokába lógnak rakoncátlan tincsei, most nem öltöny öleli körül feszes izmait..

Esküszöm így kicsit se néz ki tanárnak, inkább egy fiatal felnőttnek aki még nem találta meg a helyét a világban ezért minden lehetőséget megragad..

Elmosolyodnék a látványán ám abban a pillanatban egy gyönyörű nő jelenik meg mellette s egy szerelemmel teli indulattal megcsókolja..


[FEJEZET 016]

         Ahogyan ott állt felettem és aggódó szemekkel vizsgált totálisan elvette a lélegzetemet. Nem zavart ahogy szinte a pofámba nyomta a kezét, viszont féltem elfogadni, ám bunkósság lenne elutasítani, még se tudom rá venni magam, hogy tenyeremet az övébe csúsztassam ezért magamtól felállok.

Sajnálom, nem figyeltem - hajoltam meg illedelmesen.

Mit csinálsz itt órák után? - hagyta figyelmen kívül a bocsánatkérésem. Ch.. bunkó.

Tanultam - motyogtam. - Mr. Park...

Igen?

A rajzzal kapcsolatban.. teljesen véletlen volt, néha random embereket rajzolok le é-és - eh most mit mondjak? - Bocsánat, többször nem fog megtörténni - haraptam be alsó ajkamat. - Remélem még mindig van lehetőségem a külön órákra önnel - nyeltem nagyot. Kérlek ne utasíts el.. Segíts nekem, szükségem van rád.

Egy ideig csak meglepetten pislog végül elmosolyodik.

Én szívesen segítek, BaekHyun, viszont akkor együtt kell működnöd, nem vagy te buta csak egy kis löketre van szükséged. Akkor hétfőn órák után találkozunk. Vigyázz magadra - nyúlt felém s hirtelen mozdulattól becsuktam a szemem. Éreztem ujjai átszántottak tincseimen miközben összeborzolja, majd tovább is ment. Sokkosan álltam egy helyben, ahol megérintett most ég a bőröm.

Fejemre tettem a kezem és az ajkaim felfelé kunkorodott. Nincs undor.. nem érzem azt a furcsa hullámot a gerincemen, ez most más. Azért azt se mondanám, hogy kellemes, inkább furcsa.

Biztos vagyok abban, hogy ChanYeol a megmentőm és nem fogom magamtól eldobni a lehetőséget.

Sokkosan lépdeltem ki az iskolából egy hatalmas mosollyal az arcomon, ha valaki kívülállóként rám pillant tuti hülyének nézne, de nem érdekel, nagyon boldog vagyok és semmi nem ronthatja el a kedvem.

A telefonom hangos csörgésére megrezzenek, kiveszem a műszert a farzsebemből és pánikolva beharapom az ajkam.

Félve felvettem.

Byun BaekHyun! - jött a mobilból Kibum mérges hangja. Upsz. - Hol vagy? Már húsz perce várok! - dühöng.

Még a suli előtt állok - motyogom zavaromban.

Akkor szedd össze magad és hord ide a nagy segged, tudod milyen kínos itt egyedül ülni?

Sajnálom, sietek - kezdek el rohanni miközben leteszem. Ah, hogy felejthettem el Bummiet? Nem vagyok százas.

A hideg teljesen lefagyasztotta a lábam mire odaértem a cukrászdához, ahogy lihegtem a meleg leheletem látszott a hidegben.

Ahogyan beléptem a meleg átölelte a testem, egyből Kibumot kezdtem keresni a szemeimmel. Ott ült a sarokban, tipikusan csücsörített ezzel mutatva mennyire mérges. Lehajtott fejjel közelítettem meg majd leültem elé.

Mi volt annak az oka, hogy késtél? - fonta össze az ujjait az asztalon.

Mr. Parkal volt külön órám.. - vonogattam a vállam. - De ezt te is tudod.

Aha.. annak vagy harminc perce vége - duzzogott. - Ezért kifizeted a kávém és az epertortám, akkor megbocsátok.

Pff, legyen - forgatom meg a szemem.

Király - tapsolt vidáman. - Na és milyen volt?

Jó.. nagyon jó - túrok bele a hajamba emlékezve az érintésére.

Örülök, hogy végre a talpadra álltál, büszke anyává teszel.

Anyává?

Igen, néha úgy érzem én vagyok az ommád és meg kell óvjalak minden fennálló veszélytől - bólintott magabiztosan.

Mondjuk ebben a kijelentésében nincs hazugság, sokszor úgy érzem hogy az egyik szülőmmel vagyok, természetesen ez nem rossz dolog, hiszen tényleg vigyáz rám amiért nem lehetek ennél hálásabb.

Baek baby - csettintett felhívva ezzel a figyelmem.

Hm?

Holnap ráérsz? Szeretnék vásárolni menni és nincs kedvem más társaságához.

Öh.. ráérek, de-

A tömeg... nyugi, olyan helyre megyünk ahol kevesen lesznek..

Akkor oké..